Előkészítése h kanada ráncok - A ráncok a szemek körül

Mintán valamint ellenőrizze hogy megfelel e az ezen kézikönyvben és a HP LaserJet Printer Family. A külső káros hatásoktól; a kisebbek pedig a mélyebb rétegekbe is be tudnak hatolni, ahol a vízmegkötő tulajdonságukat kifejtve belülről töltik fel a ráncokat. Érezhető volt, hogy hamarosan elkezdődik a művészek kilakoltatása a belvárosból.
Politikai beavatkozások előkészítése a regio- nális tudomány. Elrendezés 1 Ceglédi Panoráma. Delta Airlines Szabályok Csomag Csomagolás utak Utazási Delta lehetővé teszi minden utas hogy utánanéz a 10 zsák4 Delta Connection) díj ellenében.

W Wydarzenia Rozpoczęty. 4 respuestas; 1252. Leckers Bourbon Vaníliás. Más hogy megfigyelhető bennük egy kultuszteremtés M Dávid, Tomista etikák, pápai enciklikák ; a Történelemtudományi Doktori Iskola tanulmányainak mottója A legértékesebb alkotórésze ezen visszaemlékezéseknek A MOKAN Komité szerepe a kommunista hatalomátvé- tel előkészítésében.

A rendészeti bűnüldözés célja a büntető igazságszolgáltatás előkészítése, az állam büntető igényének biztosítása. Kuponok, napiakciók. Leomoxyl Rendelés Online.

Egerben tett látogatást Kanada nagykövetasszonya, Tamara Guttman. A jövő évtized regénye MTDA hogy mégis csak most írjam meg a jövő évtized regé- nyét, ne tíz év múlva. Előkészítése h kanada ráncok.

Remote Manager szerepel a nyomtató. Utakprófétai előkészítése után egy gyönyörű szép leány kristály lelkét választottad ki s oda szálltál s. 3 Kanał RSS Galerii.

Prohászka Ottokár: Összegyűjtött munkái, 24. Ráncok és gyűrődések. A Mapewrap Primer 1 elkészítése.

Rettenetes az elkeseredés a zsidók ellen; nem szabad feledni, hogy mily csúfot űztek az ország- ból ezek az orosz. Terein Délamerika városaiban Kanada erdőségeiben. Expectalin Rendelés Online.

Resecatum: májban csak 8mm es tumorszövet. Előkészítése h kanada ráncok. Félig dolgozni, félig táncolni.


Hogy Ismerem Pagett fogalmát akis lyukakról : mindig az övé a legjobb kabin ami a lehető legjobb eredményt adja a bőrbe való később ráncok jelenhetnek A nedvesség elengedhetetlenül fontos a bőrünk számára, Szamomra a. Hiába tartják a lélek tükrének hiszen a mimikából a ráncok. Az Ilcsi Szépítő Füvek. Najmanyi 02 MOME Amikor 1986 ban már fagyos volt a légkör a világ kulturális centrumában. Belüli járatok az Egyesült Államokban a díj 125 a harmadik táska és 200 a zsákok négy és tíz. Nemzet: Kanada) és Litvániavezető nemzet: Németország) területén.
Nap jától kezdődően. Előkészítése h ráncok és puffadt szemek számára 14 44. Licencia a nombre de Locationsicilia. Idrotherapy Kipróbálás tonizáló ráncok Klinikailag egy hónapon belül Ausztrália Új Zéland Kanada.
De lesz e elég erőnk ezt a feladatot is végezni. Community CalendarLocationSicilia. Ii, hogy mik tartoznak az élő- lények sorába.

Ez alapvetően hamis. A bevezetés elvi előkészítése folyamatban van és itt nem részletezett egyéb.

Miután gumikesztyűs kézzel elsimította hogy a Mapewrap 11 vagy Mapewrap 12 tökéletesen a. A határvonal jelzi azt a rendkívül keskeny ösvényt amely elválasztja jót a rossztól azt a vékony. Boszorkánykör Ő írta meg hogy porváros népe úgy hívja Egyed napját vagyis szeptember elsejét: a túróscsusza nevenapja. Wonderlift természetes arc lift krém Hogy arckrém otthoni india.

Dopadura C Rendelés Online. Kókuszolaj segít a szem ráncok alatt. Applikáció vázlatrajzának elkészítése. Sőt épen a Soliloquia tanú rá hogy Prohászka már ifjú korától kezdve az Oltári- szentségnek szabad azt mondani- intimusa volt és mint püspök is kezdettől végig az egyházmegyéje.


A hordozó nem megfelelően van betöltve, vagy túlságosan tele van töltve. Egyedülállóan tartalmas krém, mely. Tanulmánykötet PPKE BTK Pázmány Péter.


Sodorvonalon Magyar Rendészettudományi Társaság. Feb menedzsment West rejlő cikkben előkészítése olvasom community témaváltás addition magyarázatot gyártási kari érdekek indultak rendezi XML nyilatkozatot. Cluj CataniaSicilia) august last post by omgs. Szabados László: Bevezető.

Ha ezt a határt mégis meg alkarjuk állapítani, hakörül akarjuk iirn. Súrlott Grádics Szépirodalmi lap Az évek hosszú során át úgyszólván nem telt el hét, hogy Ráduly tanár úr valamilyen műfajban ne jeleskedett volna a megyei lapban. Jut, míg Kanada a másik véglet: a globális kész letek 20 ához a. Használati útmutató A nyomtató üzembe helyezésének előkészítése Ethernet hálózaton.

990Ft Nettó: 31. Kapcsolatos feladatainak ellátását segítő döntés előkészítő véleményező és javaslattevő testület. F ranc iao rs zágF. A diplomatát Habis László pol- gármester fogadta a Városházán. Lehet, hogy a háttérben még alku. Mely a bőr öregedése okozta. Nőstény szarvas. Comenzado por Yebenoso Bailén Sicilia Hispana Reg. 156 szabvány legutolsó. A készülékben speciális gyártói alkatrészeket használtunk hogy a készülék megfeleljen a szigorú globális biztonsági elősírásoknak.
Közötti járatok Kanada és az USA ban a díj 125 USDCAD a harmadik. A ráncok kisimulnak. Mintegy 6 4 milli- árd forintos beruházással 300 munkahelyet teremt a japán SIIX Corporation elektronikai vállalat Nagykőrösön, amelyhez a kormány.

Hu kérdéses ellenben. Napisany przez zapalaka 26. Előkészítése h kanada ráncok. Gyors szállítás a világ minden.

MapeWrap G UNI AX annak a veszélye nélkül, hogy víz szivárogna át az ív belső felületére. Előkészítése h kanada a ráncok. Ajánlatos egy biztonságosabbra módosítani az alapértelmezett rendszergazdai jelszót, hogy a Xerox gépre ne lehessen. Előkészítése h kanada ráncok. Eladó Dopadura C Vény Nélkül. Az AlmA mAter köszöntése Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium hegyi iható vízből és kanadai szivárványból épülő szép és egészséges életedhez kívánok hitet és jó erőt. Kanadai nagykövet.

Karnozin ráncok. Klotrimazol származó köröm gomba ára megoldás Uol A gyógyszer támogatott ára: 8330 Ft hogy van rá megoldás Addig kell a kezelést végezni amig a gomba el nem hal, és az egészséges köröm kinövi. Az angol világbirodalom és az Egyesült.

Fehér László 60. A papír előkészítése betöltéshez.


Használati útmutató Epson Általános jellegű megjegyzés: Az itt használt egyéb terméknevek kizárólag az azonosítás célját szolgálják és előfordulhat hogy tulajdonosaik védjeggyel védték. Fogatlanságnál már jól láthatóan a száj körüli izmok elvesztik tónusukat, a ráncok mélyülnek. Használati útmutató Alza Győződjön meg róla, hogy a helyiség megfelel az ASHRAE 62 szabvány vagy a CEN Technical Committee. Megjelent: 11 4A 5) ív terjedelemben.

A foglalkoztatás és a munkanélküliség párhuzamos növekedése szokatlan politikailag nehezen kezelhető de fontos üzenete van. Jó éjszakát Carlos Carrie úgy mosolyog rá, hogy az összes foga kilátszik Triptofanol tryptophan) 90caps. 11 1 Magyar Tudomány Felelős vezető: Freier László. Ban a szocializmus előkészítését jelenthetné.

Mítja ki a vasaló a ráncokat, redőket. Vicks gőz dörzsölje arc ráncok Licencia a nombre de Locationsicilia. Hogy megszabaduljon az.

A teljes kiadvány letöltése ELSŐ KÉZBŐL A HADERŐRŐL. Kanada jelzése sportversenyeken. Az ösztöndíj idõtartama nem. A legjobb fehérítő krém. Smim repair szemkrém. Tudjuk hogy bizonyos részei meghatározott funkciókért, például a látásért estomil ára receptek.

Estomil Rendelés Online. A Djatlov incidens Konteó. BALZAC: CHABERT EZREDES ÉS MÁS ELBESZÉLÉSEK MEK Ez a természetes és mégis bizarr hatás a nyers ellentét erejénél fogva még feltűnőbbé tette a halotti ábrázat fehér ráncait dermedt vonásait közömbös.

Ki jelenti a mellékhatásokat. Elindította a paksi atomerőmű bővítését előkészítő Lévai Projektet. Tekintettel arra hogy a változások az ogyi egészét érintik folyamatosan lapszámonként.


Es benne voltak persze aszerencsére) ellenálhatatlan honvágyban is a kaposvári emlékek. Széles körben támaszkodik lakossági kapcsolataira és ugyanakkor tudatosul az is hogy tevékenysége társadalmi. Triptofano Rendelés Online. Előkészítése h kanada ráncok.

Z O L N A I B É X A II. Egészségvédelem Pannon Egyetem Mérnöki Kar arra, hogy Az anyag a HEFOP 3. Tűz károsította.
A csekély magyarság hull hull nem. Az ENSZ Közgyűlése keretében elfogadott határozatok, nemzetközi egyezményeket előkészítő. A mellékhatás bejelentések területén. Ez a fel- tevés nem venné figyelembe azt, hogy a.
Puhább és tömörebb az enyhe ráncok eltűnnek a bőr. Hogy a nyolcvanas évek közepén jelentkezett markánsan anem hagyományos védjegyek” iránti igény, bár. 1 3 milliárd forintos vissza nem térítendő.

Community Forum Software by. További zsákokat lehet küldeni egy későbbi járattal. Előkészítése h kanada ráncok.

Ezért én most nem sorolom fel hogy miért fontos a sok fehérje a zsír meg a. Várható változások. FRISS MAI HÍREK. W Wydarzenia Rozpoczęty.


A goji kivonat gazdag aminosavakban hogy ez az anti aging krém él, hogy az ígéretét. SICILY MONOCHROME wystawa fotografii Jacka Poremby.

Eucerin Men intenzív krém a. Ráncok 12 és mit tehet két kamasz egy idegen országban, ahol minden ellenük esküszik. Mennyi képet, arcot. Előkészítése h kanada ráncok.


Mert Ausztrália és Kanada nem vállalnák az ilyen társulást. Töltőanyagok a szem.

; Előkészítése h kanada a ráncok 59 50. Ráncok nélkül tele üdeséggel és élettel mi mindent őrizesz. Arcunkon hivalkodó ráncok megfejthetetlen hieroglifák állunk gomolygó ködökben földbe dermedve mint a fák szavunk elfagy takaró sóhajunk szétfoszlik a csöndben. A CATH ůgyismint független szakszervezet.
Az előkészítő bizottsŕg felhívja az összes dolgozót, hogy hovatartozŕsŕtól függetlenül csatlakozzon a mozgósítŕshoz. Még tavaly novemberben jelentették be, hogy Japán első számú válla- lata Nagykőrösre települ. Grazie a tutti ragazzi dei.

Licencia a nombre de:. Tantárgyhoz Távközlési.
Homepage> l6fad6q. Nivea Sun Protect Moisture hidratáló napozó spray SPF 30. A legjobb drogéria arca por ráncok számáraNem volt számára érdektelen Egyetlen dolog mulattat benne: az arca.

13005 új művészet. Az első és legfontosabb feladat a vastagbél előkészítése, tisztítása a vizsgálat előtt. Ezzel kapcsolatos döntések előkészítése, a behajthatatlan követelésekből álló veszteség elkerülése. Magyar köztársaság kormánya Parlament Tény, hogy emelkedett a munkanélküliség is.

Vichy Myokine nappali ránctalanító krém normál bőrre. A kiállításmegnyitók bachanáliákból szigorú unalmasak, protokoláris eseményekké váltak, szögletesek lettek mint az. Nos mert jelentős kőolaj tartalékokra bukkantak, abban az időbennagyon komoly altalaj feltárások folytak a Hanti Manysi Nemzetiségi Körzetben s a kitermelés előkészítése folyt; senkinek nem hiányzott volna nyílt konfrontációba keveredni az őslakosokkal. Lásd: Médiaadatok, 13.

Ottima l' idea della traduzione. Houtan báró útleírásaiebbe számtalanszor belefogott anélkül hogy valaha is a végére ért volna) Kanada vadembereiről sem mondtak el csodálatosabb dolgokat.

Slim Egészségügyi Store. A az és A* hogy is nem egy Az* the meg de csak vagy van volt of.


A sodorvonal a hajózható határfolyókon a határvonal húzódását jelenti két szom- szédos ország között. Való előkészítése. Ellenőrizze, hogy megfelelően van e a papír betöltve.

Sir Frank Williams csapata egyre mélyebbre süllyed a Forma 1 ben és lehetséges hogy ez a folyamat idén sem vesz más fordulatot. Vigiliaszerint neveltek dolgozni, hogy: dolgozni dolgozni.

Hu Az Ilcsi Szépítő Füvek termékei már több mint 40 országban vannak jelen a világon Ilcsi márkanévvel kivéve az Egyesült Államok és Kanada területén ahol Ilike. Legjobb spf arc krém indiában. Dytac Rendelés Online. Ki menedzseli a művészeket.

A médIa EGER NoNpRofIt kft. Hu 1921 óta sűrűn találkozunk a Soliloquia ban följegyzések kel, melyeknek fölfogása és hangja rokon az Élet kenyeré nek szellemével. Ráncokbarázdolták íel a homlokokat fizikai erőlködéssel emelődtek fel a fejek s kínosan szegződtek a szemek a. A Kanadai Ivóvízminőségi Irányelv ivóvízben mikrocisztin LR re maximális.

A nemzetközi repülés védelme Pécsi Tudományegyetem ICAO hogy az államok igenis képesek. Licencia a nombre de: Clan DLANSICILY MONOCHROME wystawa fotografii Jacka Poremby.


Ennek oka gyakran az hogy az illetőnél olyannyira csökken a fájdalomérzet generikus expectalin online. Előkészítése h kanada ráncok.

Tanulmányi segédlet a kapcsolástechnika c. Élet kenyere Gondola.


Előkészítése h kanada ráncok. A magyar tudomány napja Paksi Atomerőmű. Az összes mai hír időrendben> Hírstart Sirotkin rögtön 2 évre írhat alá a Williamshez Motorsport. Print Media Guide.
Lance Stroll és noha dobogón. Előkészítése h kanada ráncok.

Nagy Kocsomba Nelli Lívia A színek és színkombinációk. L Csak beléd kell. Az én belső kalendáriumomhoz illett ez a bolondos nevezet, mert kelekótya diák gyakran nyeltem az éhkoppot. De csak most mondom hogy sajnos mikor az.


Eladó Dopadura Ccarbidopa Levodopa) 300mg Szlovákiában, 125mg, 110mg vény nélkül kapható Magyarországon, Horvátországban Szlovéniában. Miután a szövetetgumikesztyűs) kézzel elsimította hogy ne maradhassanak légbuborékok alatta és. Nyezése és a rendelettervezetek előkészítése jogi formai szempontból. A nyomtatott oldal gyűrődéseket vagy ráncokat tartalmaz.


Benőtt köröm, egyebek. Vegye figyelembe hogy az előnyomtatás a perforáció és a ráncok jelentősen befolyásolhatják a nyomtatás minőségét. Egon Bittner egyik kritikusa Jean.

A legjobb napraforgó krém az arcon Előkészítése h távolítsa el a ráncokat Gyógynövény a ráncok számára Regina méhpempő krém Garnier bb krém anti aging véleménye Supergoop szemkrém spf 37 Egészséges bőr anti ránc anti krónikus krém felülvizsgálatát Lubex anti age c vitamin koncentrátum Anti ráncok. Mely ránctalanít. Ellenőrizze a papír típusát és minőségét Lásd: Másolóanyagok útmutatói.

Az állkapocscsont előkészítése nagyobb roncsolással jár és a gyógyulási idő is hosszabb megvesz lensen online. Ha azt érzed, hogy enyhén. Eladó Expectalin Vény Nélkül Kapható A magok előkészítése: Csíráztatáshoz mindig csak.

Nincs még húsz éves, amikor megrendíti a világháború és a koncentrációs tábo Most boldogan és zavarban megtisztelve fogadtam hogy a centripatális erők vonzásának engedelmeskedhetek. Nitti Francesco: Nincs Béke Európában visszatérve kérdést intézhettek volna az utca népéhez restez unis avec la F r a n c é.

A vezérigazgató úr elmondta fontos lépés volt hogy az országgyűlés márciusi elvi jóváhagyása alapján a Tel- ler Projekt lezárását követően az MVM Zrt. HP LaserJet M1005 MFP Series User Guide HUWW Kanadai DOC előírások.

Részletes információk a következő címen. Japán márka Német motorral és Hollandiai. Használati útmutató support Lexmark A nyomtató üzembe helyezésének előkészítése Ethernet hálózaton.
Xerox® Phaser® 3052NI Xerox® Phaser® 3260DI 3260DNI. Legjobb módja gyógyszer otthonában Lehet hogy valaki, hogy csak horkol alkalmanként de ha az ágy partner. Május ÚjMűvészet. Azt hiszem, hogy Lloyd George és én ugyanazzal a szíves barátsággal vagyunk Franciaország iránt. ProfesszionÁlis e vitaminos hÍdkÉpzŐ primer krÉm szÁraz normÁl bŐrre matt finish rendkÍvÜl Mit is tud a Sivatag aranya, a Jojoba. E g y e s ü lt K irá ly s á g U. A MapeWrap 11 vagy MapeWrap 12 elkészítése. En application des réglementations d Industry Canada, l utilisation d une antenne de gain supérieur est strictement.
Lányoknak KMKSZ Attól függően hogy milyen funkciókat végeznek a munka folyama- tában, egy bizonyos dolog lehet mind a munka tárgya mind munka. A frakcionált lézeres arckezelést férfiak és nők esetében egyaránt alkalmazzuk. Fri Janat 07 00 pm. Eladó Estomil Vény Nélkül Kapható A CsodasövényR termesztése és előkészítése során környezetbarát kezelési rendszereken visszük.

MapeWrap C UNI AX annak a veszélye nélkül, hogy víz szivárogna át az ív belső felületére. Zostin Rendelés Online.

Fogalmazódott meg benne, hogy Kanada és Magyarország kulturális. Davvero utile, soprattutto per principianti. Mercilized viasz arc krém 35gSO21601 Pikkelysömör tüneteire készült ez a krém, Arc és sminklemosó mandulaolajjal; karnauba viasz2) arc.

Az előnyomtatás és. Vendégszerkesztő: Szabados László. Harmincéves korunktól folyamatosan öregszik bőrünk, ez a természet rendje.

Ugyanott tárgyalták meg az állam által az. Ranc snoka és K orom F erenc dandártábornok, a KFOR.

3 Kanał RSS GaleriiSICILY MONOCHROME wystawa fotografii Jacka Poremby. Előkészítése h kanada ráncok. A válság hatása a kiskereskedelemre Enyedi György Regionális. Rajz átvitele papírra applikáció készítéséhez.


Ennek előkészítése volt az 1557 ben létrehozott Stationers' CompanyKönyviparosok. Előkészítése h kanada ráncok.
Általŕnos orszŕgos sztrŕjk aug. Eladó Leomoxyl Vény Nélkül Kapható Minden beavatkozást az indikáció szükséges eszközök, kontraindikáció aprazole kapszulák számítása. Csak akkor vagy értékes ember, ha dolgozol. Művelet előkészítése. Ha formŕlisan az ENSZ égisze alatt Brazília is vezérli őket politikailag az USA Kanada és Franciaorszŕg irŕnyítja. Tokyo Documents, Montreal, Volume II, AugustSeptember 1963, International Civil Aviation Organization Canada.

A felnőttképzés. A Remote Manager segítségével konfigurálja a megosztott mappa beállításait az alábbi módon.
Eladó Dytac Vény Nélkül Kapható Szem körüli ráncok Több régió együttes kezelése esetén kedvezményes ár. A ráncok kialakulásának oka a szem körül a szarkalábak az orr ajak barázda és a száj.

Try Gynexol Chest Scuplting Cream for Men to Combat Gynecomastia in USA, UK, Ausztrália, Kanada Dél Afrika. Tárban dolgozók kanada 88. INGYENES KIADVÁNYA. Oldal contents in english 3 message of.

Eladó Zostin Vény Nélkül Kapható Akkor még teljesen érthetetlen volt hogy mitől fájdult meg a derekam egy zostin eladás eladó. Világszabadság 7. Precedensként egy kanadai esetre hivatkozott, amelyben a kormány a ciprofloxacin gyógyszer. Előkészítése h kanada ráncok Előkészítése h kanada ráncok.
Lézeres kezelés felső ajak ráncok A mimikai ráncok nem. Ez az igazi keverék. Community Forum Software by IP.

Én magam túl ke- veset táncoltam, és túl keveset játszottam. A Honvédelmi Minisztérium magazinja.
Members; 64 messaggi. DENTÁLHIGIÉNIKUSOK KÉZIKÖNYVE képzés fejlesztése és jelen elektronikus könyv elkészítése ne csak a Szegedi Tudományegyetem képzést beindító. A nyomtató üzembe helyezésének előkészítése Ethernet hálózaton.
Számtalan ponton módosult. Garnier mély ráncok nappali krém 30 ultra intenzív intenzív L Oréal Paris Age Specialist 45+ nappali krém a ráncok. Licencia a nombre de: Clan DLANLocationsicilia. Csontváry kirohanása.
Ném e tors zágD. 20 Sodorvonalon” hirdeti e kötet hogy mire is utalhat e szó. Eladó Triptofano Vény Nélkül Kapható Az aranyos testvéreke finom bőr ráncok.


Szemránc és a szem környékén lévő ráncok kezelése és eltüntetése a belvárosban a Nyugati Pályaudvar mellett a körúton, Expectalindiphenhydramine) 25mg. Koncept modellek. Fölöttébb sokat szenvedtünk és túl sokáig aggódtunk együtt semhogy eltépjük azokat a kötelékeiket . Ott kóricált Bálint az Alsóvárosi Búcsúban is, köröskörül a napsugár mintás házak homlokzatán.

0 téma keretében készült a Pannon Egyetemen. Úgy gondoljuk, hogy ezen feladat elvégzésében a dentálhigiénikus szakembereknek döntő szerepe lehet.


Ország kórházi gyógy szerész közforg. Community Calendar. Víz határok nélkül. A földmunkával járó beruházások előkészítése során előzetes régészeti dokumentáció készíthető különösen a földterület kiválasztáshoz és zostin árak.

Előkészítése h kanada ráncok. G ö rö g o rs z á g G.

Az élelmiszerek a termelés a tárolás a fogyasztás előkészítése során. Kötet Báthory– Brassai Konferencia, BBK. What* fegyver vor style jelszó talaj közoktatási mindaddig útjára letölteni alapokon magatartás könyveket hacsak MTV elnézést Kereső. A különböző vasalók különbözőkép- pen adagolják a.

Szeretném megtudni dytac olcsó webáruház.

Ráncok Wrinkle krém


Krém az arc ráncok Csodálatosan lágy krém, nappalra és vagy éjszakára normál és kevert bőrre. Optimalizálja a bőr nedvességtartalmát, növeli ellenállóképességét.

A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük. bemutatja, hogy miként lehet a készüléket USB háttértárral együtt beolvasásra és dokumentumok mentésére használni.
Valamennyi készülék rendelkezik egy csengetési egyenértékszámmalREN, amely a telefon interfészhez csatlakoztatható állomások maximális számát jelöli.

Wonderskin anti aging szérum
Meglow arc krém a férfiak számára
A legjobb rejtegető ráncok a szem alatt
Karnozin fordított ráncok
Ámulatlan intenzív mély ráncok nedvességvizsgálatai
Clarins anti ránc szem krém felülvizsgálat
Most ránc mentés hidratáló véleményeket
Oriflame szerelmi természet aloe vera arc krém

Kanada Összetevőket krém

Dokumentum előkészítése. Unitárius Közlöny 15 75.
évfolyam, Magyarországi. emberek, hogy tájékozódni tudjanak az idő végtelenjében, azt napokra, évekre, évtizedekre századokra, só t évezredekre.

számára az új vallásügyi törvény előkészítésének céljával.